Geld verdienen met het online onderwijzen van Nederlands: een 7-stappengids
Deze gids bestaat uit 7 stappen en neemt ongeveer 20 à 30 minuten in beslag om te voltooien. Hij is speciaal opgesteld voor mensen die interesse hebben om online Nederlands te onderwijzen. Als u alle stappen nauwkeurig volgt, inclusief de minigidsen, zal u zich succesvol kunnen aanmelden en binnen een week kunnen beginnen lesgeven.

Vergeet zeker niet om terug te keren naar deze gids als u uw aanvraag ingediend hebt om daarna nog Stap 7 te voltooien. We geven namelijk momenteel voorrang aan erestudenten en alumni.
7 Step Application Guide
STAP 1: AANMELDEN
Klik op deze link om uw aanmeldingsprocedure te starten.
STAP 2: PROFIEL AANMAKEN
Vul uw gegevens in en vervolledig uw profiel.

Indien Nederlands uw moedertaal is, kan u een aanzienlijk hoger tarief vragen dan het aanbevolen lage uurtarief (dat een gemiddelde is voor lesgevers zonder Nederlands als moedertaal). Toch raden wij aan om in het begin met het lage tarief te werken en dit pas te verhogen nadat u een eerste beoordeling van een student heeft ontvangen. Zodra uw profiel 5 sterren heeft, kunt u uw tarief verhogen tot €20 per uur. Naarmate u meer positieve beoordelingen krijgt, kan u langzaamaan uw tarief tot €30 per uur verhogen (of zelfs meer als studenten uw lessen geweldig vinden!)

STAP 3: PROFIELFOTO
Upload een profielfoto. Klik hier om de gedetailleerde richtlijnen te lezen en veelgemaakte fouten te vermijden, zoals: slechte kwaliteit, onprofessioneel, etc.

STAP 4: PROFIELBESCHRIJVING
Creëer een profielbeschrijving (van minimaal 100 woorden). Klik hier om de gedetailleerde richtlijnen te lezen.

Voorbeeldtitels:

-Bouw aan je toekomst: Ik zal je vloeiend Nederlands leren spreken aan de hand van persoonlijke lessen

-Moedertaalspreker Nederlands van Universiteit Antwerpen

-Hoog niveau zakelijk Nederlands

Bovendien kunt u enkele voorbeelden bekijken van succesvolle lesgevers voor de taal die u wilt onderwijzen door naar deze video en voorbeelden te kijken.

Dit is een sjabloon dat u kunt gebruiken om uw eigen profielbeschrijving te vervolledigen:

*Groet de lezer (potentiële studenten)*

*Stel uzelf voor in een zin*

*Schrijf een zin over waarom u online lessen Nederlands wilt geven*

*Als u ervaring heeft met lesgeven, schrijf hier dan een zin over*

*Geef aan of u les kunt geven aan zowel kinderen als volwassenen, of alleen aan volwassenen*

*Geef aan wat de belangrijkste focus van uw lessen zou kunnen zijn (grammatica verbeteren, zakelijke conversatie, dagelijkse communicatie, uitspraak corrigeren, verschillende onderwerpen in het Nederlands bespreken, etc.)*

*Vermeld hier waarom studenten u als hun lesgever zouden moeten kiezen*

*Een "Call-To-Action" toevoegen die studenten uitnodigt om een les bij u te boeken, of om een bericht te sturen met eventuele vragen*

Veel voorkomende fouten: grammatica, interpunctie, gebruik van andere talen dan Nederlands, etc.

Bekijk hier het tweede deel van de aanmeldingsprocedure:

Dit is deel 2 van 2 van de aanmeldingsprocedure.
STAP 5: INTRODUCTIEVIDEO
Neem een video op (minstens 30 seconden, niet langer dan 2 minuten). Klik hier om de gedetailleerde richtlijnen te lezen.

Volg strikt bovenstaande richtlijnen. U kunt hier enkele voorbeeldvideo's bekijken: bitly

Voor deze video kunt u hetzelfde sjabloon volgen als in de beschrijving (stap 4), maar lees dit niet niet letterlijk voor.

Veelvoorkomende fouten: slechte kwaliteit, belichting, etc.
STAP 6: BESCHIKBAARHEID
We raden u aan om zo vaak mogelijk beschikbaar te zijn zodat u zo snel mogelijk uw eerste lessen en beoordelingen kan inplannen.
STAP 7: VERPLICHTE BEVESTIGING
Vergeet zeker niet om 10 seconden de tijd te nemen om dit bevestigingsformulier in te vullen nadat u uw aanvraag heeft ingediend. Dat is noodzakelijk aangezien we momenteel voorrang geven aan erestudenten.
GEFELICITEERD! Je aanvraag is succesvol ingediend!

Vanaf het moment dat u begint met lesgeven, kan u ervoor kiezen om uw verdiensten te ontvangen via een overschrijving naar uw bankrekening of via PayPal.
Als u nog vragen heeft over de aanmeldingsprocedure, kunt u rechtstreeks contact opnemen via EMAIL. Indien u technische problemen zou ondervinden (bijvoorbeeld bij het uploaden van video's) of vragen heeft na goedkeuring, kunt u contact opnemen via:
[email protected]
Made on
Tilda