(function(i,m,p,a,c,t){c.ire_o=p;c[p]=c[p]||function(){(c[p].a=c[p].a||[]).push(arguments)};t=a.createElement(m);var z=a.getElementsByTagName(m)[0];t.async=1;t.src=i;z.parentNode.insertBefore(t,z)})('https://utt.impactcdn.com/P-A3502288-a9cb-4340-917f-17f9645d00631.js','script','impactStat',document,window);impactStat('transformLinks');impactStat('trackImpression');
Miten aloittaa suomen kielen opettaminen verkossa?
Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä pääpaino on kahdenkeskeisissä keskusteluissa oppilaiden kanssa.
Aloita opettaminen suomen kielen verkossa
Aloita hakemuksesi täällä:
By clicking "Start Application" I also give permission to recieve email communications from TutorJob
Miten pääset alkuun?
Se on erittäin helppoa:
Lue 6-vaiheinen hakuopas
Olemme luoneet sinulle kattavan ilmaisen oppaan, jonka lukemiseen menee vain 10 minuuttia. Tämän oppaan suorittaminen vaihe vaiheelta johtaa siihen, että sinut hyväksytään varmasti tutoriksi verrattuna niihin hakijoihin, jotka eivät lue opasta. Lisäksi se auttaa sinua saamaan ensimmäiset oppilaasi viikon sisällä - paljon nopeammin kuin ne, jotka eivät lue opasta.
01
Täytä ilmainen 30-min hakemus
Hakemuksen tekeminen kestää vain 30 minuuttia, koska kaikki olennaiset tiedot ovat mukana hakuoppaassa. Johtajamme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi sähköpostitse. Voit myös soittaa ympärivuorokautiseen neuvontapuhelimeemme milloin tahansa tai käydä toimistossamme maksuttomassa henkilökohtaisessa konsultaatiossa.
02
Get paid to teach online
Connect with thousands of learners around the world and teach from your living room
Personalised free consultation to get started as an Online Tutor!
Just type your contacts and we'll contact you within 24 h
It's totally free